New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
New Step by Step Map For بیماری خود ایمنی
Blog Article
فاگوسیتها و لنفوسیتهای کشنده نیز با استفاده از ویژگیهای عمومی عوامل خارجی، آنها را شناسایی کرده و نابود میکنند، این سلولها هم به صورت غیر اختصاصی از بدن دفاع میکنند.
خونریزی شدید معده ممکن است جریان خون به مغز را کاهش دهد و سبب بروز علائمی نظیر گیجی، سردرگمی، خوابآلودگی و حتی فشارخون بسیار پایین (شوک) شود.
فاگوسیتها، سلولهایی هستند که عوامل خارجی را پس از شناسایی به روش فاگوسیتوز از بین میبرند. این روش به این ترتیب است که ابتدا فاگوسیتها اطراف سلولهای خارجی را با غشای خود در بر میگیرند و سپس آنها را به درون خود برده و با آنزیمهای درون سلولی خود هضم میکنند.
اگر درباره این مقاله اطلاعات مفید یا تجربه ای دارید در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
قند خون : در این مقاله از بخش سلامت، غدد و تغذیه و فاکتورهای آزمایش خون در وبسایت نایریکا به قند خون, قند خون چیست, جدول قند خون, عدد قند خون نرمال چند است, قند خون بعد از ناشتا چقدر باید باشد, قند خون پایین, درمان قند خون بالا, درمان قند خون بالا در طب سنتی می پردازیم.
در این مطلب میخواهیم بدانیم که آیا درمان قطعی قند خون وجود دارد یا خیر. شاید زیاد شنیده باشید که بگویند یک شخص دچار قند خون شده است. اما قند خون دقیقا چیست؟ ما دو نوع قند خون یا همان دیابت داریم. دیابت نوع ۱ یک بیماری خودایمنی است که زمانی ایجاد میشود که بدن، سلولهای تولید کننده انسولین را از بین میبرد.
آنتیبادی به آنتیژنها حمله میکنند و پس از قفل شدن با آنتیژن سیگنالی ایجاد میکند که باعث جذب فاگوسیتها یا سایر سلولهای کشنده به سمت آنتی ژن میشود.
صفحه اصلی جستجو پزشک مجله پزشکی درباره ما ورود / ثبتنام خانه
به یاد داشته باشید: در بیشتر موارد، ژن ها به تنهایی باعث ایجاد بیماری خودایمنی نمی شوند. بیماری های درمان بیماری خود ایمنی با دارو خودایمنی تا حدی هم توسط محیط شما ایجاد می شوند.
مشاوره ژنتیک و انجام آزمایشات لازم: در صورتی که در سابقه خانوادگی شما بروز بیماری های خود ایمنی به تعدد دیده می شود، در اولین قدم به مشاور ژنتیک مراجعه کنید
مشکلات زمینهای سلامتی یا سبک زندگی از اصلیترین علل پایین آمدن فشار خون در نوجوانان هستند.
دلیل دیگر برای پیچیدگی مطالعات مرتبط با بیماری های خود ایمنی، دخیل بودن تعداد بسیاری از ژن ها در بیماری زایی است.
بیماری های خودایمنی می تواند بر گروههای خاصی از افراد بیشتر تأثیر بگذارد: ما میدانیم که برخی از گروههای دارای مردم احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی هستند.
در بدن انسان پروتئینهایی وجود دارد که در حالت عادی غیرفعال هستند و در صورت ایجاد عفونت در نقاط مختلف بدن فعال شده و با همکاری هم منافذی را در غشای سلولهای پاتوژن ایجاد کرده و به این ترتیب آنها را از بین میبرند.